فاصله اندازی بین قرآن و عترت یکی از مشکلات جهان اسلام است/ انس با قرآن کریم سیره پیامبر (ص)

نماینده ولی فقیه در استان زنجان گفت: امروزه یکی از مشکلات جهان اسلام فاصله اندازی بین قرآن و عتر دانسته و نادانسته است در حالی که این دو جدایی ناپذیرند.
به گزارش موج رسا; آیت الله شیخ علی خاتمی در مراسم اختتامیه سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور، در تالار غدیر دانشگاه زنجان، با تقدیر از دست اندرکاران برگزاری این مراسم،اظهار داشت: عترت در کنار قرآن به عنوان ثقل اکبر و اهل بیت (ع) به عنوان ثقل اصغر همواره در کنار هم قرار دارند که پیامبر گرامی اسلام به ویژه در سال پایان عمر شریفشان به این امر تاکید داشتند.
وی افزود: امروزه یکی از مشکلات جهان اسلام فاصله اندازی بین عترت و قرآن دانسته و نادانسته است در حالی که این دو جدایی ناپذیرند.
امام جمعه زنجان با بیان اینکه برخی ها دانسته و نادانسته و از روی غفلت از کنار اهل بیت عبور می کنند، افزود: برخی ها به دلیل جبران عدم توجه به این بخش، عشق و مودت خاصی به آن روی دیگر دارند.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان ادامه داد: کشوری با فرهنگ و تمدن 8 هزار ساله باید گزینشش با فرهنگ مدنیت ریشه دار خود باشد.
آیت الله خاتمی بیان داشت: مردم ایران ناب ترین، شیرین ترین و جذابترین بعد اسلام را با اهل بیت (ع) قبول کرده و در این راستا،در طول تاریخ بیش از یک هزار و 300 ساله عملا این موضوع را نشان داده اند.
آیت الله خاتمی بیان داشت: وجود بیش از 8 هزار امامزاده در ایران دلیل روشنی برای مامن و پناهگاه اهل بیت بودن ایران اسلامی است .
وی خاطرنشان کرد: در این مدت دشمن با همه توان تلاش خود کرده است و گاهی نیز جلو آمده است اما دیدبان های هوشیار و بصیر تاریخ این هشدارها را داشته اند که امروز هم دیدبان حکیم، فرزانه و دلسوز مقام معظم رهبری تذکرات و هشدارها و خطرات لازم را بیان می کنند.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان با اشاره به استفاده از تعابیری همچون تهاجم، شبیخون، ناتو و جنگ فرهنگی از سوی مقام معظم رهبری در برابر توطئه های دشمنان، افزود: اگر این موضوعات را به دقت رصد و عمل می کردیم وضعیت بهتری در حال حاضر داشتیم.
وی انس با قرآن کریم را سیره پیامبر گرامی اسلام عنوان کرد و گفت: آموزش قرآن نیز روش پیامبر و صحابه بوده است.
آیت الله خاتمی گفت: زندگی بیش از 90 درصد جوامع دوران پیامبر رمه گردانی بود و در نتیجه فاصله زیاد و ارتباطات اندک بود و کسانی که به مدینه و مکه مراجعه می کردند مهمات مباحث به افراد ارائه می شد.
وی خاطرنشان کرد: پیامبر گرامی به اصحاب می سپرد که نماز و قرآن را به مردمی که مراجعه می کردند یاد بدهند.
امام جمعه زنجان با بیان اینکه اهل قرآن نزدیک و مقرب به خداوند متعال هستند،افزود:باید عامل به قرآن کریم بود.//ن
انتهای خبر/